Writer's block

Näytti siltä, että se loppuisi ennenkuin se edes kunnolla pääsi alkuunsa. Kaksi viikkoa olen pyörittänyt ideoita päässäni, mutta se ei vaan tule ulos. Syytän osittain laiskuutta, tästä hiljaiselosta. Me ei olla tehty mitään! Ainakaan kahteen viikkoon. Lähes joka ilta muistan että pitäisi kirjoittaa, mutta entä jos ei ole mitään sanottavaa?

Vettä sataa, on liian kuuma, liian kiire tai leffailta. Siihen että treenit on jäänyt vähiin, syitä löytyy sata. Yksi syy on myös se että Rokalla on jälleen antibioottikuuri. Maha on edelleen löysällä, lähes koko ajan. Paskaviljely oli negatiivinen sisäloisten puolesta. Verikokeet otettu ja tulokset tulee ensiviikolla. Rokkaa itseään tuo ei ole vaivannut, vaan on pirteä itsensä.

Ollaan jotai pientä treenin poikasta tehty muistaakseni pari viikkoa takaperin. Hieman tottista ja esineruudun alkeita.
Enemmän ollaan keskitytty kunnon kohottamiseen tulevaa lapin reissua varten, pitkiä lenkkejä on tullut tallottua. Kyllä luulisi että näillä jonkun tunturin päälle kiipeää. Rokka on löytänyt myös sisäisen uimamaisterinsa, joten olen käyttänyt sitä muutamia kertoja Vesijärven rannalla uimassa.

Äkkiä välähti, että miksi en kirjoittaisi tulevasta reissusta lappiin.
Kaksi viikkoa olisi siis lomaa ja tarkoituksena lähteä roadtripille lappiin viikolla. Mukaan lähtee mies ja treenipossu. Lähdetään rennolla mielellä, ilman kummempia aikatauluja. Suuntaa antavan reitin olen kyhännyt valmiiksi, jotta tiedossa olisi tankkauspisteet, ruokakaupat, leirintäalueet, sekä tietenkin kaikki nähtävyydet. Suunnitelmissa olen pyrkinyt huomioomaan ajomatkojen pituudet, niin ajosta ei pääse tulemaan niin puuduttavaa.

Ekaksi pysäkiksi oltiin ajateltu Kolia. Kolilla olisi haaveena kiivettä Ukko-Kolille. Kolin jälkeen suuntana olisi Suomussalmi, jossa ihan must olisi Raatteenportti ja jos aikaa ja innostusta löytyy, niin Hossan kansallispuistossakin voisi pyörähtää. Suomussalmelta sitten Pelkosennemeen ja Pyhä-luostolle. Kansallispuistossa on nähtävää todella paljon. Mutta Ukko-luoston huiputus olisi ihan must. Pyhä-luostolla on myös frisbeegolf rata, joka säiden salliessa täytyy myös kiertää.
Pelkosenniemen ja Sodankylän jälkeen suunnitelma on avoin, Nuorgamiin asti haluaisin, mutta ajaminen on varmasti rankkaa, joten nähtäväksi jää päästäänkö sinne asti. Ja jos mennään mihin otetaan matkalla pysäkit. Urhokekkosen kansallispuistoon vai Lemmenjoen kansallispuistoon vai peräti molempiin. Takaisin etelään tullaan mahdollisesti länttä pitkin.

Kommentit

Suositut tekstit