Viikonloppurientoja

Viime viikonloppuna isäntä oli reissussa, joten treenipossun kanssa vietettiin laatuaikaa.
Perjantai iltana käytiin Koiramäessä treenaamassa rottweiler-likkojen kanssa. Hyvin tuo Audin A3 taipuu koira-autoksi ja kyytiin mahtuu hienosti kaksi aikuista ja kaksi rottweileria, sekä staffi.
Naiset kopissa ja tosimies edessä.
Tarkoitus oli alkaa opettaa Rokalle piilonkiertoja, mutta piilot olivat lukkojen takana, niin jätettiin sikseen. Otettiin hieman seuraamista. Tavoitteena olisi saada Rokka irti mun jalasta ja pysymään alhaalla, kierrosten noustessa se ottaa semmoisia pomppu askeleita. Olen nyt palkannut sitä  vasemmalle ja toivon että sillä saataisiiin hieman välimatkaa. Treenit sian kohdalla oli ihan ok. Kierrokset paikottain nousi liikaa. Niihin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota.

Rosan kanssa otettiin pikkusen seuruuta ja jääviä. Treenin haaste oli kentän laidalla seisova mamma, kun Rosa on semmoinen mammanmussu. Aika hyvin olen jo oppinut, kuinka Rosa saadaan työmoodiin ja ymmärtämään että välillä töitä tehdään minullekin.
Lauantaina meillä oli possun kanssa vuorossa auton pesu ja vahaus. Oltiin ahkeria ja nyt arvon treenipossun kulkuväline on siinä kuosissa että sillä kehtaa ajaa treeneihin. Suuresta ponnisteluista palkkioksi terassille burgerille. Kyllä me siinä pohdittiin että kuinka on mukavaa, kun aamulla aloittaa niin aikaa jää vaikka mihin ja koko päivä ollaan saatu nauttia upeasta kesästä. Nyt vielä ehtisin rentoutua auringossa ennen työvuoron alkua. Äkkiä huomioni kiinnittyi Rokkaa seuraaviin veritippoihin. Äkkiä tassut syyniin, eikä löytynyt mitään. Siinä vaiheessa suusta pääsi varmasti kaikki tuntemani voimasanat, moneen kertaan tietty. Veri tippui Tosimiehen pikkuveijarista. Voi vi**u sanon minä. Soitto päivystävälle ja siellä me sitten taas oltiin, toisen kerran kuukauden sisään.
Haettiin purkki pissanäytettä varten, jonka otto oli helppoa kun omaa yhtä vilkkaan mielikuvituksen kuin minulla. Tarvittiin vain tuubihuivi, purkki, potilas sekä merkattava puska. Done!

Alustava arvio oli virtsatietulehdus, antibiootit kyytiin, pari sataa lekurille ja kotiin ja sieltä rentoutumatta töihin.
Sunnuntaina tehtiin aamulenkki Kiikunlähteelle. Lukemani mukaan se on suomen suurin lähdeallas. Meidät houkutti sinne kuvissa nähty maaginen turkoosi vesi joka on niin kirkasta, että kalat näkyvät helposti.
Nojoo. Kun oli aurinkoinen päivä, niin lätäköstä heijastui lähinnä taivas ja ympäröivät puut. Jos oikeen siristi vasenta silmää ja katsoi ylösalaisin jalkojen välistä, sormet ristissä niin saattoi nähdä häivähdyksen, pienen häivähdyksen turkoosia. Olen kyllä päättänyt antaa lähteelle mahdollisuuden, ehkäpä toisenlaisella ilmalla.
Tiistaina soitto eläinkääkäriin pissaviljelyn tuloksista, jotka sulkivat virtsatietulehduksen pois. Virtsassa oli ollut reilusti verta ja tulehdussoluja, jotka saattaisivat viitata alkaviin etutauhas ongelmiin. Lääkäri kehoitti tarkkailemaan Rokan vointia ja soittamaan jos jotain uutta ilmenee. Näin me jatketaan tätä kierrettä rampata eläinlääkärissä kerta kuukauteen. Uudelle viikolle tavoitteena olisi, ettei käytäisi kertaakaan, mutta katsotaan kuin käy.



Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit