Reissukuumetta

Tavaroita on pakattu laukkuun ja purettu. Pakattu toiseen laukkuun ja purettu, sekä siirretty ensimmäiseen laukkuun. Nämä ovat oireita matkakuumeesta, johon lääkettä saa onneksi pian. Kuume on ollut päällä jo pitkään ja pakkauslistaa on pyöritelty kaksi kuukautta. Pakkaamisen ongelma on tilan puute. Kahden ihmisen ja yhden porsaan tavarat kahdelle viikolle tulisi mahtua sedan-malliseen mersuun.
Suomen kesä monesti yllättää, joten on varauduttava lähes säähän kuin säähän. Tämän takia vaatteet vie ison osan tilasta. Kenkiä olisi hyvä olla muutamat mukana. Mukaan tulisi mahtua suppea valikoima työkaluja, joilla voisi tehdä pikaisia auton korjauksia tien päällä.
Ensiapupakkaukseen ollaan kasattu laastaria, ideaalisidettä, puhdistusainetta, kyypakkaus, särkylääkettä ja variaatio vatsalääkkeitä.

Porsas saa ihan oman pakkauksen tarvikkeita mukaan. Rokalle pakataan mukaan villapaitaa, sadetakkia ja taukotakiksi verkko BOT. Ollaan ostettu hyvät Hurtan Outback tossut (joilla kävelemään opettelu on hieman kesken, toim huom) kivikkoisia osuuksia varten ja olen lukenut että paikoittain pitkospuita on korvattu metallisilla ritilöillä. Rokan suojaaminen ötököiltä on tuottanut päänvaivaa, mutta päädyin Hurtan sun&bug haalariin, joka oli jäänyt Wilmalta. Puku oli Rokalle aivan valtava, niin minä sitten olemattomilla ompelijan lahjoilla lyhensin sitä. Ei siitä hienoa tullut, mutta varmasti suojaa ötököiltä. Lisäksi mukaan lähtee hydrokortisoni-voide, joilla helpotetaan mahdollisten pistojen kutinaa. Alkuun olin ajatellut ottaa Rokalle oman repun mukaan, mutta halusin vähentää säätämistä niin reppu jää tällä reissulla kotiin.

Reissun suunnitelmiin ollaan tehty hieman muokkauksia ja luultavasti Nuorgam jää tältä reissulta väliin. Meillä on lapissa varmasti muutenkin niin paljon nähtävää, ettei koko lappia kannata kiireessä kahmia läpi. Mutta katsotaan mihin nenä näyttää!

Kommentit

Suositut tekstit